Irina Vlah s-a întâlnit cu susținătorii din Taraclia, Dondușeni, Cantemir și Basarabeasca

Irina Vlah s-a întâlnit cu susținătorii din Taraclia, Dondușeni, Cantemir și Basarabeasca

Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova” și ex-candidata la prezidențiale, s-a întâlnit cu susținătorii din Taraclia, Dondușeni, Cantemir și Basarabeasca pentru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat pe 20 octombrie, dar și pentru a discuta acțiunile viitoare după alegeri.

„Locuitorii din Cantemir m-au îndemnat să continui activitatea politică pentru a transforma principiile programului meu electoral în parte a politicii de stat. Voi anunța decizia mea după încheierea alegerilor prezidențiale. Peste 15% dintre alegătorii din Taraclia mi-au acordat încrederea lor pe 20 octombrie. Pacea și prosperitatea Moldovei au fost pilonii programului meu electoral, iar oamenii își doresc să promoveze aceste valori în continuare,” spune Irina Vlah.

Totodată la alegerile prezidențiale, datorită sprijinului locuitorilor din Basarabeasca, Irina Vlah a ocupat locul doi în acest oraș, iar în raion a obținut peste 10% din voturi. De asemenea, aproximativ 10% dintre alegătorii din raionul Dondușeni au votat pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

„Am considerat de datoria mea să vin în raion pentru a le mulțumi personal susținătorilor mei și pentru a discuta împreună pașii următori după încheierea campaniei prezidențiale,” mai spune Vlah.

Share