Irina Vlah, la „Realitatea te privește”: Aștept raportul Maiei Sandu privind promisiunile făcute am 4 ani!

Irina Vlah, la „Realitatea te privește”: Aștept raportul Maiei Sandu privind promisiunile făcute am 4 ani!

Irina Vlah, președintă și fondatoare a „Platformei Moldovei”, candidată la funcția de Președinte al Republicii Moldova, care a condus timp de 8 ani UTA Găgăuzia, consideră că situația în Republica Moldova e clară în cea ce ține Uniunea Europeană, iar referendumul e un truc electoral. Declarații în acest au fost făcute în cadrul emisiunii „Realitatea te privește” cu Valentina Ursu de la Realitatea TV.

„Nu înțeleg de ce se face acest referendum. Suntem țară-candidată și nimeni nu poate schimba acest curs. Referendumul este un truc electoral al Maiei Sandu. Eu permanent am lucrat pentru Moldova și pentru oamenii de aici. Noi trebuie să lucrăm cu partenerii noștri. Așa am lucrat 8 ani în regiune și am realizat multe lucruri bune. Unde sunt interesele poporului meu a R. Moldova, acolo trebuie să fim noi, politicienii”, a precizat ea.

Politiciana a mai spus că, PAS și Maia Sandu au avut posibilitatea de schimba lucrurile timp de 4 ani, dar nu au reușit.

„20 de ani am fost lângă oameni, am rezolvat probleme oamenilor. De asta am fost aleasă. În 2015 cu rezultatul de 51%, iar în 2019 – cu 92%, un rezultat foarte bun. Am avut susținere mare. Atunci când ai așa încredere mare, poți spune că oamenii au văzut, au simțit rezultatele. Va fi bine când oamenii vor înțelege că votul lor contează”, a subliniat Irina Vlah.

Pretendenta la șefia statului a mai menționat că așteaptă raportul doamnei Președinte pentru cei 4 ani.

„Cu regret, nu am văzut rezultate, nu am văzut rapoarte. După mine ea trebuia să iasă cu un raport despre executarea celor promise. Cunosc foarte bine ce a promis și putem discuta la tema. Nicio promisiune nu a fost realizată. Când eu voi promite ceva, după 4 ani vin în acest studio și vorbesc despre ce am realizat. Eu am raport pe activitatea mea. Fiecare familie a primit un raport pentru activitatea mea de bașcan timp de 8 ani”, a mai spus Irina Vlah.

Share