Irina Vlah îndemn către susținători: „Nu există niciun partid în spatele meu, așa că mă pot baza doar pe donațiile voluntare din partea Dvs.”

Irina Vlah îndemn către susținători: „Nu există niciun partid în spatele meu, așa că mă pot baza doar pe donațiile voluntare din partea Dvs.”

Fondatoarea Asociației Platforma Moldova, Irina Vlah, ex-Bașcan a Găgăuziei, care și-a exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, îndeamnă susținătorii săi să doneze bani grupului de inițiativă care a nominalizat-o la funcția de Președinte al R. Moldova.

Într-o postare pe canalul său de telegram, Vlah a spus în conformitate cu cerințele legii, grupul de inițiativă care m-a nominalizat pentru a participa la alegerile prezidențiale a deschis un cont bancar.

„Aceste fonduri vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor efectuate de grupul de inițiativă în conformitate cu legislația în vigoare. Nu există niciun partid în spatele meu, așa că mă pot baza doar pe donațiile voluntare din partea dvs. Astăzi contez pe ajutorul dvs. Cu toții vrem să vedem o Moldovă pașnică și prosperă. Împreună vom realiza, cu siguranță, acest obiectiv! ”, a precizat Vlah.

Ea a publicat și datele bancare unde doritorii pot face donații.

Rechizitele bancare pentru efectuarea plăților în MDL la conturi persoanelor juridice.

Banca Beneficiară:
FINCOMBANK S.A., sucursala Nr. 01
Chișinău, Moldova
Beneficiar:
Grupul de inițiativă pentru colectare semnături
în susținerea candidatul Irina Vlah
IBAN: MD53FT222420100005551498
IDNO: 3202450233313
Destinația plății: “Destinat grupului de inițiativă”

Share