Ion Sula și Nicolae Ciubuc au vizitat expoziția „Fabricat în Moldova”

Ion Sula și Nicolae Ciubuc au vizitat expoziția „Fabricat în Moldova”

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, și vicepreședintele PSDE, Nicolae Ciubuc, ambii ex-miniștri ai Agriculturii și Industriei Alimentare și cu o experiență vastă de activitate în domeniul agroindustrial, au vizitat astăzi expoziția „Fabricat în Moldova”.

Cei doi lideri social-democrați au discutat cu producătorii agricoli, alături de care au muncit ani de-a rândul, despre problemele cu care se confruntă și nevoia stringentă de a beneficia de politici de susținere bine gândite din partea statului.

Partidul Social Democrat European are un Plan de țară pentru dezvoltarea economiei, inclusiv a sectorului agroalimentar. Considerăm foarte importantă promovarea consumului de produse autohtone, substituirea importului de produse agroalimentare și creșterea culturii consumului acestora.

Vom susține în continuare pe toate căile producătorii agricoli pentru a face față noilor exigențe în contextul obținerii de către Republica Moldova a statutului de țară candidată pentru aderare la UE, pentru a penetra noi piețe de desfacere și a concura la egal cu producători mondiali cu renume.

Suntem siguri că avem buni profesioniști în acest domeniu, care ne pot duce faima în lume. E nevoie doar să-i apreciem la justa-i valoare și să-i sprijinim!

Share