Ion Chicu a apreciat efortul ministrului Spătari: A dat dovadă de flexibilitate și înțelepciune managerială

Ion Chicu a apreciat efortul ministrului Spătari: A dat dovadă de flexibilitate și înțelepciune managerială

Liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, a apreciat efortul ministrului Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, privind lansarea platformei compensații.gov.md, informează OFICIAL.

Ion Chicu spune că ministrul a a dat dovadă de flexibilitate și înțelepciune managerială.

„Astăzi, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat portalul compensatii.gov.md. Este un instrument dezvoltat de Minister pentru a asigura procesul de divizare a potențialilor beneficiari de compensații pe diferite categorii de vulnerabilitate.

Putem fi critici, bineînțeles, și avea diferite păreri despre această abordare a MMPS, dar trebuie să recunoaștem, că dl ministru Marcel Spătaru a depus un efort colosal pentru a pregăti acest mecanism – atât la etapa de pregătite a Regulamentului respectiv, cât și a acestui instrument informațional. A dat dovadă de flexibilitate și înțelepciune managerială în procesul de consultare a proiectului Regulamentului, operând modificări esențiale la etapa de definitivare. Plus la toate, dl ministru este și un exemplu de apreciat de comunicare și transparență, or ceilalți membri ai guvernului actual au multe de învățat de la el”, spune Chicu.

De asemenea, el spune că chiar dacă portalul n-a rezistat și a căzut din prima zi, asta se explică prin suprasolicitarea acestuia.

„Haideți să manifestăm înțelegere și înțelepciune și să nu descurajăm unicul Ministru demn de funcția sa din această grupare analfabetă și coruptă PAS.

Respect, Dom. Spătaru, pentru atitudinea, efortul și rezultatele Dvs! Sper să reușiți să asigurați un proces de acordare a compensațiilor eficient și pe măsura așteptărilor oamenilor”, spune Chicu.

Share