Ion Ceban, pe final de campanie: În aceste alegeri a contat doar Chişinăul

Ion Ceban, pe final de campanie: În aceste alegeri a contat doar Chişinăul

Candidatul socialiștilor la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, totalurile campaniei electorale.

Ion Ceban a declarat că, pentru el și pentru cei din echipa sa, această campanie a fost o oportunitate suplimentară pentru a-și prezenta viziunea privind modul în care pot fi soluţionate problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei.

„Am folosit din plin campania electorală pentru a prezenta în detalii oferta electorală concretă, programul de guvernare cu care mergem la Primăria capitalei. Astfel, am organizat până acum 29 de conferinţe de presă. De asemenea, în perioada campaniei electorale am avut 133 de întâlniri cu cetăţenii, în cadrul cărora am expus platforma mea electorală, viziunea asupra problemelor cu care se confruntă capitala şi am răspuns întrebărilor oamenilor. Aş mai menţiona că, pe durata campaniei electorale, am participat la 18 emisiuni şi dezbateri electorale organizate de diverse posturi de radio şi tv”, a precizat Ceban.

Ion Ceban a spus că a perceput această campanie electorală ca pe o competiţie a programelor, ideilor, viziunilor, soluţiilor, dar nu ca pe un război politic. „Nu am intrat în polemici electorale sterile, nu am răspuns nici măcar atacurilor murdare şi provocărilor ce au fost făcute de nenumărate ori în adresa mea. Am demonstrat tuturor că pentru mine şi pentru echipa mea în aceste alegeri a contat doar Chişinăul, doar locuitorii municipiului şi problemele cu care se confruntă ei, nu jocurile murdare ale unor pretendenţi la Primăria capitalei. Vreau să le mulţumesc şi pe această cale locuitorilor capitalei pentru interesul viu pe care l-au manifestat faţă de programul meu electoral, pentru acele propuneri cu care au venit în timpul întâlnirilor noastre şi care numaidecât se vor regăsi în viitorul program de guvernare a capitalei. Data de 20 mai 2018 o zi care cu adevărat poate deveni un moment de cotitură în istoria modernă a municipiului Chişinău! Timpul marilor schimbări a venit! Mă refer la schimbările adevărate, care să aducă prosperitate oamenilor şi să transforme Chişinăul într-un oraş modern. Pentru aceasta a mai rămas de făcut un singur pas şi eu sunt sigur că, împreună cu dvs., stimaţi locuitori ai capitalei, îl vom face duminică, 20 mai!  Să salvăm împreună Chişinăul! Să-i dăm o nouă şansă la viaţă! Să alegem viitorul pe care îl merităm – duminică, 20 mai, 2018!”, a conchis Ceban.

Mihaela Rotari

Share