Ion Ceban: Eu nu voi renunța la colaborările cu România, voi căuta oportunități în toate părțile

Ion Ceban: Eu nu voi renunța la colaborările cu România, voi căuta oportunități în toate părțile

Candidatul PSRM la funcția de primar a municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul dezbaterilor publice electorale organizate de Promo-LEX, a vorbit despre colaborarea cu autoritățile din România, în cazul în care devine primar, informează Oficial.

„Eu nu voi renunța la colaborările cu România, am mulți prieteni, mulți prieteni în rândul deputaților din România. Eu voi căuta oportunități în toate părțile. Avem relații bune de colaborare cu mulți ambasadori. Acel grant, care a fost oferit în valoare de 1 milion de euro, noi l-am aprobat cu mare drag. De ne-ar da mai mult toți, începând cu Minskul și terminând cu Parisul”, a precizat el.

Prin urmare, Ceban a comunicat despre unele aspecte ce țin de aflarea sa în fruntea primăriei.

„Eu am zis ca nu voi face politică, aflându-mă la primărie, nu voi face campanie electorală în parlamentare. Eu nu examinez primăria ca pe o pistă pentru parlamentarele din acest an. Eu în 2015 am depus mandatul de parlamentar benevol, pentru a fi în CMC. Pentru mine nu contează ce fel de preferințe ideologice împărtășești, atât timp cât îți execuți onest lucrul. Nu va fi dat nimeni afară dintre cei care lucrează cumsecade. Eu nu voi face politică, așa cum nu am făcut politică la CMC”, a declarat Ceban.

Prin urmare, la întrebarea dacă își va suspenda calitatea de membru de partid, Ceban a declarat că: „eu voi reveni la acest subiect, mai târziu”.

Mihaela Conovali

Share