Ion Ceban: Dacă ajung primar, îmi suspend activitatea în PSRM

Ion Ceban: Dacă ajung primar, îmi suspend activitatea în PSRM

Candidatul socialiștilor la funcția de Primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat ieri-seara, la dezbaterea electorală de la ProTV: „Eu vreau să fiu primar”, că, în cazul în care ajunge Primar, își suspendă activitatea din partid.

După cum informează Oficial, Ion Ceban a declarat că decizia a fost luată după o discuție cu Președintele RM, Igor Dodon, și Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi.

„Vreau să spun că mi-am propus ca în această campanie și ulterior în Primarie să fiu un om apolitic, fără implicări de ordin geopolitic, să lucrez pentru administrare bună și eficientă. Și în acest sens, vreau să fac un anunț, împreună cu doamna Greceanîi și domnul Dodon am discutat la Comitetul executiv politic și am luat decizia ca, în momentul în care va fi validat mandatul meu de primar, îmi voi suspenda activitatea în PSRM și mă voi orienta în exclusivitate pe rezolvarea problemelor cetățenilor. Iar în acest sens, vreau să fac un angajament public și să-l transmit dvs.. L-am semnat și îl dau la păstrare să-l aveți. Prioritatea noastră sunt cetățenii și problemele lor” a precizat Ceban.

Andriana Cheptine

Share