Ion Ceban, cu un nou mesaj către guvernare: Vor fugi toți oamenii din țară cu așa atitudine

Ion Ceban, cu un nou mesaj către guvernare: Vor fugi toți oamenii din țară cu așa atitudine

Primarul capitalei, Ion Ceban a venit cu o adresare către Guvern, în care îndeamnă conducerea „să nu-și bată joc de oameni, căci vor fugi toți din țară cu așa atitudine și guvernare bună”, transmite OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, „foarte urât se procedează în prezent cu acei oameni care se implică la dezvoltarea orașului”.

„Astăzi, mai mulți agenți economici sunt purtați prin birourile și podvalurile unor persoane și sunt impuși să dea mărturii împotriva Primăriei Chișinău și echipei mele. Este vorba de acei agenți economici care s-au implicat și au realizat diverse proiecte pentru oraș, parcuri, trotuare, scuaruri, subterane, terenuri de joacă, proiecte sociale. Și în continuare sunt foarte mulți doritori să ne susțină, tot mai mulți în ultima perioadă.

Nu îi veți putea aresta pe toți. Noi suntem mulți, iar acțiunile voastre trec orice limite legale și ale bunului simt. Oamenii sunt speriați intenționat cu fiscul și se dorește deschiderea dosarelor dacă nu pe numele meu, atunci pe numele colegilor. Astăzi toți caută și nu găsesc ce să ne invoce”, a declarat edilul capitalei.

Ceban spune că, în curând va da numele celor care vor să slujească acestei puteri și încalcă grosolan legea.

Repet, pe fiecare proiect realizat există contract de sponsorizare cu toți agenții economici. În curând vor fi toate publicate”, a subliniat primarul.

Doina Buruiană

Share