Ion Ceban: „Compensațiile nu vor fi anulate, din contra – le vom mări”

Ion Ceban: „Compensațiile nu vor fi anulate, din contra – le vom mări”

Candidatul pentru șefia Capitalei, Ion Ceban, își propune, dacă va deveni primar general, să majoreze compensațiile pentru căldură în sezonul rece de la 40% la 60%, transmite OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, Ion Ceban a garantat că nu vor fi anulate compensațiile de care beneficiază unele categorii de persoane din Capitală.

„Compensațiile pentru căldură, tariful la apă, tariful la evacuarea gunoiului nu vor fi anulate. De compensațiile pentru căldură beneficiază mulți oameni, în special categoriile vulnerabile. Țintim ca și tinerele familii cu venituri până la 5 mii de lei să se încadreze în aceste categorii. Compensațiile nu vor fi anulate, din contra – le vom mări. În primărie sunt surse financiare. De asemenea, voi veni cu un suport de 100 de lei la pensii pentru pensionari din mun. Chișinău. O vom face gradual, dar acest lucru este pe agenda noastră”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că primăria va veni cu un suport de 25% la programele guvernamentale în suportul tinerelor familii.

Cristina Parfeni

Share