Întâlnire la București. Candidatul la șefia PDM a discutat cu președintele PSD

Întâlnire la București. Candidatul la șefia PDM a discutat cu președintele PSD

Candidatul recomandat unanim de Biroul Executiv Congresului X pentru funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Ion Sula a avut ieri, la București, o întrevedere cu președintele Partidului Social Democrat din România, Marcel Ciolacu, informează OFICIAL. 

Ion Sula l-a informat pe Marcel Ciolacu despre activitățile din cadrul PDM, inclusiv despre pregătirea pentru Congresului X al partidului.

„Partidul Democrat este un partid social-democrat care pledează consecvent pentru parcursul european al Republicii Moldova și pentru consolidarea relației speciale cu România, precum și a parteneriatului strategic cu Partidul Social Democrat din România”, a declarat candidatul la șefia PDM.

Interlocutorii au avut un schimb de opinii și despre colaborarea dintre primarii PDM și PSD România, care se materializează în implementarea unor proiecte comune de infrastructură cu investiții europene și transfrontaliere în localitățile din Republica Moldova.

Precizăm că, PDM și PSD România au o relație de parteneriat de lungă durată, care a fost fortificată prin Acordul de colaborare semnat pe 19 mai 2021, la București, de Pavel Filip și Marcel Ciolacu. PDM ȘI PSD România fac parte din aceeași familie politică europeană și internațională: Partidul Socialiștilor Europeni (Party of European Socialists) și Internaționala Socialistă.

Share