Îndemnul lui Renato Usatîi către Andrei Năstase și Maia Sandu

Renato Usatîi, fostul primar al municipiului Bălți, în cadrul unui live pe o rețea de socializare, a venit cu un îndemn către liderul PAS, dar și liderul Partidului Platforma DA, informează Oficial.

„Faptul că m-ați atacat – ați declarat de câteva ori că sunt făcut din același material ca și Șor, Plahotniuc, termină cu poveștile astea. Eu înțeleg că acum nu mai ești cu PLDM dar cu PAS, însă nu contează câte partide politice schimbi, dacă o să mergi la saună oricum o să miroase a stejar”, s-a adresat Usatîi liderului PAS – Maia Sandu.

Prin urmare, Usatîi, a avut, în cadrul live-ului său, și un mesaj pentru liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase. „Ai spus că unele partide ne-au trădat, vreau să spui care partide. Sunt gata să discut orice mișcare contra guvernării, dar dacă unul stă sub fustă la Maia Sandu, iar altul semnează declarații că nu colaborăm cu Partidul Nostru”, a precizat el.

Totodată, Usatîi, a făcut și un apel către cetățenii R. Moldova.

„Toți cetățenii care doresc o schimbare în țară trebuie să protesteze, însă partidele politice nu au dreptul să monopolizeze acest protest. Fiecare cetățean al Republicii Moldova trebuie să fie liderul acestui protest, dar nu acei care se numesc liderii acestuia”, a comunicat Usatîi.

Mihaela Rotari

Share