Încă un partid și-a anunțat despre decizia de a-l susține pe Andrei Năstase la primăria Chișinău

Încă un partid și-a anunțat despre decizia de a-l susține pe Andrei Năstase la primăria Chișinău

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), în cadrul unui comunicat de presă, a anunțat despre decizia de a-l susține pe Liderul Plaftormei DA, Andrei Năstase, la funcția de primar al municipiului Chișinău, informează Oficial.

„Partidul Liberal Democrat din Moldova, fiind parte a familiei PPE, decide susținerea candidaturii dumnealui Andrei Năstase la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Decizia Biroului Politic al PLDM este motivată de necesitatea unificării forțelor politice de dreapta ca răspuns la tentativele tot mai vădite din partea Partidului Democrat de acaparare a instituțiilor statului și uzurpare a puterii în Republica Moldova”, se precizează în comunicat.

În același timp, PLDM a făcut un apel către toate partidele. „Facem apel în continuare către toate partidele cu adevărat democratice și proeuropene, să-și unifice forțele în vederea unei riposte colective și organizate împotriva încercării socialiștilor și democraților de a uzurpa puterea în capitală. PLDM speră că rațiunea va învinge calculele înguste ale celor care au un singur scop, menținerea la guvernare”, se menționează în comunicatului partidului.

Precizăm că, Andrei Năstase are și susținerea Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu.

Mihaela Conovali

Share