Igor Grosu: Încă o confirmare că Parlamentul acesta nu se gândește nici la țară, nici la oameni

Igor Grosu: Încă o confirmare că Parlamentul acesta nu se gândește nici la țară, nici la oameni

Candidatul la funcția de Premier, Igor Grosu susține că astăzi avem încă o confirmare că Parlamentul acesta nu se gândește nici la țară, nici la oameni, informează OFICIAL.

„Alegerile anticipate sunt unica posibilitate de a-l curăța”, a precizat Grosu.

Prin urmare, el s-a referit la decizia Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Poziția PAS rămâne aceeași: E nevoie de mobilizat toate eforturile pentru soluționarea crizei pandemice și de organizat alegeri parlamentare pentru ca oamenii să curățe acest Parlament de hoți și tâlhari. Atât timp cât Parlamentul are o majoritate de deputați care urăsc Moldova și storc din ea toate resursele, criza numai se va adânci”, a conchis Igor Grosu.

De menționat că, ședința plenară a Parlamentului s-a încheiat din lipsă de cvorum. Primul subiect din ordinea de zi a ședinței Parlamentului a fost proiectul de hotărâre pentru examinarea și aprobarea Programului de activitate al Guvernului Grosu și acordarea votului de încredere. Fracțiunile PSRM, Partidul „Șor” și „Pentru Moldova” au părăsit sala de ședințe. Din 86 de deputați în sală au rămas 43, iar Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a constatat lipsă de cvorum.

Totuși, deputații au anunțat că revin în sala de plen a Parlamentului pentru examinarea celorlalte subiecte din ordinea de zi.

Mihaela Conovali

Share