Igor Dodon o așteaptă pe Maia Sandu, astăzi, la dezbateri!

Igor Dodon o așteaptă pe Maia Sandu, astăzi, la dezbateri!

„Astăzi, 12 noiembrie, ora 20.00, voi participa la dezbaterile electorale, organizate de postul public de televiziune Moldova 1” – anunță candidatul din turul II al alegerilor prezidențiale Igor Dodon, informează OFICIAL.

Totodată, Dodon spune că este gata să răspundă la toate întrebările adresate. „Să explic ce am făcut și ce vom face ca Moldova să fie țara în care vrem să trăim”, adaugă candidatul.

Prin urmare, Dodon face o invitație candidatei Maia Sandu. „Așteptăm contracandidatul pe o platformă de dezbateri neutră. Oamenii așteaptă claritate, să le fie prezentate soluții concrete, nu doar declarații și învinuiri sterile”, scrie Dodon, pe Facebook.

De menționat că Asociația Promo-LEX în parteneriat cu TV Moldova 1 organizează dezbateri electorale cu participarea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova. În cadrul dezbaterilor de astăzi au fost invitați: Maia Sandu și Igor Dodon. Dezbaterile sunt realizate în cadrul Programului „Democrație, Transparență și Responsabilitate”, implementat cu sprijinul poporului American, prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID Moldova.

Totodată, amintim că Maia Sandu a refuzat invitația de participare cu Igor Dodon la dezbateri, în turul II, pe un teren neutru. Menționând că, unica dezbatere la care poate participa Igor Dodon este cea cu procurorii.

Mihaela Conovali

Share