Iată ce se va întâmpla dacă Platforma Demnitate și Adevăr vine la guvernare!

„Platforma Demnitate și Adevăr are un plan de guvernare, cu program şi oameni competenți și integri”. Declarația a fost făcută de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru OFICIAL.md, fiind întrebat „ce se va întâmpla dacă Platforma DA ar veni la guvernare?”.

Năstase a spus că programul sus-menționat este unul anticriză, pe care l-a elaborat secondați de specialiști, profesioniști în materie.

„Cred că, odată aplicat acest program, în care accentul e pus pe eradicarea corupției la toate nivelurile, vom scoate țara noastră din criza profundă actuală în aproximativ doi-trei ani. Nu pot să dezvălui totul, pentru că am observat un lucru: multe dintre propunerile noastre sunt interceptate de gruparea zisă de la putere, care pur și simplu profanează, schilodește ideile noastre. De exemplu, Platforma Demnitate si Adevăr încă în 2016 a venit cu propunerea ca pensiile să nu fie mai mici decât coșul minim de consum, adică fiecare pensie să pornească de la circa 1800-2000de lei. Guvernarea nocturnă a intervenit și a promis majorarea cu 37 la sută, dar în realitate pensiile au rămas așa cum au fost”, a declarat liderul Platformei.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Mihaela Rotari

Share