Guvernul SUA – cu o donație către MAI și Ministerul Justiției! Hogan: Este un semn al sprijinului nostru

Guvernul SUA – cu o donație către MAI și Ministerul Justiției! Hogan: Este un semn al sprijinului nostru

O ceremonie de donație a unui lot de echipament de protecție din partea Guvernului SUA pentru Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Ministerul Justiției a avut loc astăzi, la Chișinău, informează OFICIAL.

Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că lotul este foarte important pentru țara noastră – „deoarece Poliția ca și medicii sunt în prima linie pentru a stopa această infecție”. „Avem speranța că împreună vom reuși și nu vom permite ca pandemia aceasta să ne țină izolați, așa cum este de jumătate de an”, a declarat Voicu.

De menționat că în lot se regăsesc: termometre fără contact, mănuși de unică folosință, viziere, ochelari, dar și alte echipamente.

La rândul său, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a susținut: „Este o donație importantă, care simbolizează angajamentul nostru cu Republica Moldova. În ultimele 5 luni, am luptat cu toții cu pandemia gravă. Aceasta aduce numeroase provocări pentru personalul din prima linie. Donația noastră este un semn al sprijinului nostru puternic pentru MAI și Ministerul Justiției, în special de a avea grijă de colaboratorii săi”, a conchis Hogan.

Mihaela Conovali

Share