Guvernul: Nu vom răspunde la tot felul de provocări electorale

Guvernul: Nu vom răspunde la tot felul de provocări electorale

„Sesizăm și noi că temperatura politică crește, iar unii politicieni se întrec în comentarii electorale. Întreaga societate știe că, oficial, campania electorală începe abia pe 20 septembrie, și reamintim acest lucru tuturor participanților” – a declarat Daniel Vodă, purtător de cuvânt al Guvernului, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, cetățenii noștri merită respectul de a fi informați corect.

“Prin urmare, în perioada următoare, nu vom face jocul politicienilor iresponsabili, pentru că suntem autorități care au grijă de oameni și ne dorim pace, bună înțelegere și respect. De aceea, nu vom răspunde la tot felul de provocări electorale.

Ne dorim cu toții calm și o atitudine responsabilă din partea participanților la campania electorală care începe pe 20 septembrie”, a spus el.

Reprezentantul Guvernului a mai spus că, alegerile nu sunt doar o competiție între candidați, ci și o probă de respect față de alegători.

“Iar moldovenii merită o competiție democratică corectă, bazată pe idei și soluții, nu pe dezinformări și atacuri nefondate, inclusiv la adresa instituțiilor publice”, a declarat Daniel Vodă.

Share