Greceanîi, pe final de campanie la Hâncești: „Aștept ca în Parlament să ajungă un medic”

Greceanîi, pe final de campanie la Hâncești: „Aștept ca în Parlament să ajungă un medic”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a făcut, astăzi, totalurile campaniei electorale pentru alegerile parlamentare noi în circumscripția nr.38 Hâncești, informează OFICIAL.

Lidera PSRM, Zinaida Greceanîi a  anunțat că, în acele 4 săptămâni de campanie au avut loc peste 100 de întâlniri cu cetățenii.

„Candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, și toată echipa PSRM au avut întâlniri și discuții cu aproape 30 de mii de cetățeni din toate cele 25 de localități de nivelul I din circumscripția 38. Important este că echipele PSRM au ajuns practic la ușa fiecărei familii pentru a face cunoștință cu platforma electorală a candidatului nostru. Suntem un partid responsabil, iar acest lucru s-a făcut/văzut și în campania electorală. Oamenii din Hâncești au manifestat interes sporit față de candidat și au arătat susținerea inclusiv pentru ca să fie lansat programul de stat – „Sănătatea națiunii”, program cu care a venit în această campanie Ștefan Gațcan. Sunt sigură că Ștefan Gațcan va promova în Parlament interesele tuturor cetățenilor. Aștept ca în Parlament să ajungă un medic care să sporească atenția față de sănătatea oamenilor. Îndemn cetățenii ca duminică să vină la urne și să-și dea votul pentru candidatul PSRM, care este o personalitate notorie și prin mâinile căruia au trecut zeci de mii de copii care s-au născut în RM”, a spus Greceanîi.

La rândul său, Ștefan Gațcan a menționat că este la debut de carieră politică. „Îmi pare bine că alături de mine este echipa PSRM. Le mulțumim cetățenilor pentru că au fost atât de simpli, sinceri, sufletiști la întâlniri. Le mulțumesc pentru acele întrebări, propuneri, care sunt și care vor fi stratificate clar și bine întru realizarea programului meu. Sper că în acest timp am reușit să ajung la inimile cetățenilor. Toate problemele pas cu pas vor fi realizate”, a mai punctat Gațcan.

Andriana Cheptine

Share