Ghimpu: „Maia și Andrei, dacă sunteți mari patrioți, cum vă considerați, lăsați supărările, frustrările, luați inițiativa și invitați democrații la discuții”

Ghimpu: „Maia și Andrei, dacă sunteți mari patrioți, cum vă considerați, lăsați supărările, frustrările, luați inițiativa și invitați democrații la discuții”

Mihai Ghimpu, fost lider al Partidului Liberal, care în timp a deținut mai multe funcții importante în stat, consideră că, în prezent, „în RM are loc marea luptă între Est și Vest și care va fi mâine direcția, depinde de deputații fostului bloc ACUM și de a PDM-ului”, informează OFICIAL.

Referindu-se la alegerile prezidențiale ce urmează, Ghimpu spune că Blocul ACUM ar trebui să acționeze, pentru ca Igor Dodon să nu mai câștige al doilea mandat. În acest sens el a venit cu un îndemn către liderii Blocului ACUM.

„Acceptarea cursului european astăzi de către Dodon e ca și garantarea integrității teritoriale, promisă de ruși înainte de a-și aduce „forțele pacificatoare” pe teritoriul nostru. În cazul în care va învinge Rusia, Integrarea europeană pentru unii și UNIREA noastră vor rămâne doar niște amintiri frumoase… Asă că, Maia și Andrei, dacă sunteți mari patrioți, cum vă considerați, lăsați supărările, frustrările, luați inițiativa și invitați democrații la discuții, altfel veți mai pune o STĂNCĂ pe pieptul moldovenilor și atunci va fi imposibil să mai demonstrați că nu sunteți oamenii Kremlinului! Lumea nu vă va tolera mult această situație și într-o zi vă vor lua în furci, dacă nu în țeapă, pentru că majoritatea oamenilor viitorul lor îl văd nu alături de Rusia, ci de Europa și România! Pentru cetățeni este foarte important să cunoască poziția PDM-ului, după schimbările făcute în partid la nivel de vicepreședinți și întâlnirea avută cu Dodon și socialiștii lui. Căci de declarații sterpe lumea e sătulă, oamenii vor fapte și nu miorlăială”, a precizat el, într-o postare pe Facebook.

Doina Secrieru

Share