Ghimpu îl felicită pe Iohannis: Îmi doresc să avem în continuare acele relații frățești

Ghimpu îl felicită pe Iohannis: Îmi doresc să avem în continuare acele relații frățești

Președintele PL, Mihai Ghimpu i-a transmis un mesaj de felicitare noului președinte al României, Klaus Iohannis, prin intermediul serviciului de presă, informează Oficial.md.

“Stimate Domnule Președinte ales al României, Klaus Werner Iohannis,

Votul pentru „România lucrului bine făcut” și victoria categorică pe care ați obținut-o  au  demonstrat autoritatea politică a Dumneavoastră,  susținerea fermă acordată de cetățeni pentru continuarea modernizării României, în cadrul familiei euro-atlantice, și dorința de a trăi într-o Românie UNITĂ, stabilă și prosperă. Am observat o responsabilitate și o dragoste și mai mare în aceste zile a DVS, în calitate de român, față de România, mândrie care se citește pe chipul DVS.

De asemenea, îmi exprim convingerea că atât bogata experiență profesională, cât și perspicacitatea de care ați dat mereu dovadă, vor contribui la dezvoltarea României, la continuarea reformelor și transformărilor inițiate. „Politica trebuie să producă rezultate, nu un spectacol steril!” – sunt perfect de acord cu poziția DVS! Pe cetăţeanul simplu,  sunt convins, îl interesează siguranţa, bunăstarea, dreptatea, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ și sănătate. Îmi doresc să avem în continuare acele relații frățești, relaţii de susţinere a Republicii Moldova, inclusiv în perspectiva aderării la NATO și integrării în UE.

Vă urez succes şi multă forţă în edificarea unei Românii UNITE, moderne şi democratice, unde justiția și Statul de Drept funcționează pentru binele românilor de pretutindeni!”, i-a transmis Mihai Ghimpu.

Maria Roșca

Share