Gheorghe Cavcaliuc: Oamenii vor ieși curând la proteste, iar polițiștii vor pune jos scuturile și vor trece de partea oamenilor

Gheorghe Cavcaliuc: Oamenii vor ieși curând la proteste, iar polițiștii vor pune jos scuturile și vor trece de partea oamenilor

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o postare pe pagina sa oficială de Telegram prin care critică guvernarea de comportamentul lor în raport cu polițiștii.

Acesta le-a amintit celor din PAS cum îl demonizau pe el când erau în opoziție și cum folosesc acum oamenii legii pentru a se baricada de propriul popor.

În opinia acestuia, oamenii vor ieși în curând în stradă cu zecile de mii, pentru a protesta pentru toate fărădelegile, iar polițiștii vor pune scuturile jos și vor trece de partea oamenilor. Mai mult, Gheorghe Cavcaliuc se arată deschis pentru a juca un rol determinant în apropierea poliției de popor.

„Nu este departe ziua, când oamenii o să iasă în stradă la proteste cu zecile de mii, iar polițiștii vor pune scuturile jos și vor trece de partea poporului, iar eu vă promit și polițiștilor și poporului meu, dacă îmi veți cere, voi juca și de această dată un rol determinant în apropierea poliției de popor. Mă uit taia aceasta de joc, cum cei din guvernarea PAS, când erau în opoziție m-au demonizat pe mine și miile de polițisti anterior, doar pentru că ne făceam datoria și mențineam ordinea publică. Iar astăzi ei fiind la guvernare deja, folosesc polițiștii pentru a se baricada de propriul popor”, scrie președintele partidului PACE.

Totodată, Cavcaliuc reiterează și aduce ca exemplu multiplele proiecte pentru oameni, pe care le-au făcut împreună cu echipa. Acesta se mândrește și de faptul că lumea a ajuns să le arate exemple celor din PAS despre cum se face meseria de polițist.

Share