Gavrilița, la ședința de Guvern: Este un lucru simplu pe care îl putem face pentru a stăvili valul de infecții

Gavrilița, la ședința de Guvern: Este un lucru simplu pe care îl putem face pentru a stăvili valul de infecții

Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, astăzi – în cadrul ședinței de Guvern, a venit cu un apel către ministere, dar și către antreprenori în contextul pandemiei, informează OFICIAL.

Gavrilița a chemat ministerele și agențiile subordonate Guvernului care au responsabilități și capacități de aplicare a legii să intensifice acțiunile orientate spre respectarea regulilor elementare anti-COVID.

Totodată, Premierul s-a adresat către angajatori și antreprenori: „Suntem în această criză împreună, iar acutizarea va duce la pierderi pentru toți. Nimeni nu dorește să avem mai mulți bolnavi și decese, asigurați-vă că unitățile gestionate nu deservesc clienți care nu poartă mască și că toți angajații poartă mască pe tot parcursul turei. Este un lucru simplu pe care îl putem face pentru a stăvili valul de infecții”, a precizat Gavrilița.

În același timp, Premierul a menționat: „Noi nu putem să fim cu verificările peste tot și tot timpul. Este un gest de solidaritate simplu pe care poată să-l facă toată lumea”.

Mihaela Conovali

Share