Gata cu ambuteiajele? Primarul Ceban a avut o discuție cu conducerea MAI

Gata cu ambuteiajele? Primarul Ceban a avut o discuție cu conducerea MAI

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, astăzi, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne (MAI), Pavel Voicu. În cadrul ședinței au discutat despre mai multe probleme ce țin de ordinea publică în oraș, informează OFICIAL.

Totodată, Ceban mai susține că: „Am abordat temele stringente și care prezintă un interes sporit pentru cetățeni. Probleme care deranjează locuitorii capitalei și care au fost neglijate de autorități. Este vorba de: ambuteiajele de pe străzile orașului, îndeosebi în orele de vârf, suplinirea numărului camerelor de luat vedere, parcările neautorizate, construcțiile ilegale, reglementarea activității barurilor și cafenelelor în orele târzii, comerțul ambulant, patrularea pe străzi și în curțile blocurilor de către polițiști, dar și combaterea și prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor”.

Prin urmare, Primarul a susținut că, săptămâna viitoare, va avea loc o ședință comună a Primăriei Chișinău și MAI. „Am ajuns la concluzia că săptămâna viitoare, vom avea o ședință comună, pentru a veni cu propuneri clare ce putem face ca situația să se schimbe pe toate aceste subiecte”, a conchis Ceban.

Mihaela Conovali

Share