(FOTO) Maia Sandu – la discuții cu cetățenii din Dubăsarii-Vechi, Criuleni

(FOTO) Maia Sandu – la discuții cu cetățenii din Dubăsarii-Vechi, Criuleni

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni, informează OFICIAL. 

Maia Sandu le-a spus că pacea este grija principală a autorităților.

„M-am bucurat să-i văd optimiști și cu gândul la pace, în ciuda situației din regiune, marcată profund de război. Le-am spus că pacea este grija noastră principală, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur.

La Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările pe care le-am pornit în țară și sunt gata să pună umărul la ele. Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim”, spune Maia Sandu.

Președintele țării le-a mulțumit oamenilor pentru primire și susținere, a aplaudat formația folclorică din localitate, iar înainte de plecare, a trecut pe la Biserica din acest sat.

„Este unul dintre lăcașele care păstrează neștearsă amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat proiectat de celebrul Alexandru Bernardazzi”, a adăugat Maia Sandu.

Share