Fostul șef al IGP: Aud că se destituie șefii de inspectorate pe un capăt, și nu numai… Am și eu o întrebare

Fostul șef al IGP: Aud că se destituie șefii de inspectorate pe un capăt, și nu numai… Am și eu o întrebare

„Cu regret, aud că se destituie șefii de inspectorate pe un capăt, și nu numai…Am și eu o întrebare: A calculat cineva cât s-a investit în ultimii 3 ani în acești angajați profesioniști?”. Aceasta a scris pe o rețea de socializare, fostul șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Alexandru Pînzari, informează OFICIAL.

„Partenerii de dezvoltare: Ambasada SUA, Delegația UE, Ambasada Germaniei, Ambasada Suediei, numeroase ONG-uri cunosc cu lux de amănunte despre ce vorbesc. Cunoaște cineva sensul cuvintelor: SUSTENABILITATE, CONTINUITATE, MEMORIE INSTITUȚIONALĂ? Mii de ore de instruiri, sute de mii de euro, inclusiv și bani alocați din bugetul de stat au fost investiți în dezvoltarea profesională a polițiștilor din întreaga țară. Era un banc la acest subiect: „îl spălăm pe acesta sau facem altul?”. Oare chiar nu e eficient de „spălat” și de folosit la maximum capacitățile acestor profesioniști?”, a scris Pînzari, pe Facebook.

În acest fel, Pînzari a comunicat despre o discuție cu actualul șef interimar al Inspectoratului. „Am vorbit personal cu Gheorghe Balan: Eu sunt gata să răspund pentru toate cele presupuse „rele”, lăsați însă profesioniștii să lucreze și valorificați cunoștințele lor pentru liniștea și siguranța cetățenilor! Între timp situația la capitolul SECURITATE publică între Nistru și Prut se agravează de tot”, a conchis Pînzari.

De menționat că, astăzi, la IGP urma să aibă loc proba scrisă a concursului pentru șefia Inspectoratului.

Doina Secrieru

Share