Fost ministru al Justiției: Reforma electorală va fi un nou eșec al guvernării

Fost ministru al Justiției: Reforma electorală va fi un nou eșec al guvernării

Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, spune că reforma electorală este un nou eșec al guvernării, informează OFICIAL.

El spune că acest eșec îi va costa scumpe pe cei din PAS.

„În toate cazurile, nu calitatea propunerilor de reformă este motivul eșecului, dar aroganța și lipsa dialogului cu opoziția pentru a crea consens larg.

Desigur perlele lui Spînu, Nemerenco, Gaibu, doamnei Gavriliță, impotența echipei guvernamentale pe majoritatea domeniilor-cheie de competență nu pot fi nici ele neglijate, când vorbim de pierderea încrederii în guvernare.

Aveți o credibilitate enormă în occident! Puteți face lucruri minunate pentru cetățeni! Nu epuizați creditul de încredere! Reveniți, dragi guvernanți la dialog civilizat cât mai este timp! Nu mai fiți ipocriți!

Și da, cât de straniu nu v-ar părea, dar astăzi anume reforma justiției promovată în 2020 de Guvernul Chicu și aprobată prin consens larg în Parlament cu susținere masivă externă nu este contestată de nimeni (consolidarea ANI, modificarea Constituției cu privire la independența justiției, strategia de reformare a justiției, consolidarea sistemului de luptă cu spălarea banilor).

Motivul este simplu. A fost urmărit consensul larg. Implementați-o cu grijă și va fi bine. Nu căutați control asupra justiției, nu-l veți avea niciodată”, spune Nagacevschi.

Share