Dodon, la 2 ani de la înfrângerea la prezidențiale: Majoritatea cetățenilor înjură acea zi

Dodon, la 2 ani de la înfrângerea la prezidențiale: Majoritatea cetățenilor înjură acea zi

„Doi ani de Minciuni și Dezamăgire” – astfel a calificat Igor Dodon, ex-Președinte al țării, cei doi ani de la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, din 15 noiembrie 2020, informează OFICIAL.

„La doi ani de la alegerea Maiei Sandu în funcția de președinte, majoritatea cetățenilor înjură acea zi, iar mulți dintre alegătorii ei își pun cenușă pe cap și regretă sincer că s-au lăsat înșelați de promisiunile ei false. Atunci când un politician vine la guvernare cu minciuni și cu suflet rece, rezultatul nu poate fi decât unul singur – dezastru pentru țară și pentru oameni. Iar odată cu formarea guvernului PAS, haosul, frigul, întunericul, sărăcia și prețurile mari au lovit și mai crunt Moldova. Sub guvernarea PAS crizele vin una după alta și au atins proporții inimaginabile, la care nu s-au așteptat nici cei mai aprigi critici ai guvernării galbene. Nimeni n-a crezut că țara va degrada atât de rapid și atât de rău sub conducerea Maiei Sandu și PAS”, a menționat el într-o postare pe rețelele de socializare.
Igor Dodon a mai spus că perioada „vremurilor bune” va rămâne ca o pată rușinoasă în istoria politică a Republicii Moldova.

„Iar Maia Sandu va rămâne cu eticheta de Președinte Minciună, de om fals și indiferent față de nevoile oamenilor, care a fost dirijată din străinătate, a știut tot timpul să dea vina pe alții și niciodată nu și-a asumat direct responsabilitatea pentru erorile și infracțiunile care au fost săvârșite, deseori cu acordul ei, de o echipă guvernamentală incompetentă și iresponsabilă.

Despre cum a rămas în memoria cetățenilor perioada de doi ani de la alegerea Maiei Sandu puteți vedea în acest scurt film informativ” – a mai comunicat politicianul.
Amintim că, pe 15 noiembrie 2020, în Republica Moldova a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, la care au participat Maia Sandu și Igor Dodon, primii doi candidați clasați după primul tur. Potrivit rezultatelor, prezența la vot a fost de 52,78%, iar candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a fost aleasă președinte al Republicii Moldova – cu 57,72%. Igor Dodon a obținut 42,28%.

Share