Fost deputat: Pedagogii care au mai rămas în școală vor prefera să o facă pe “tamada”, pentru un ban în plus

Fost deputat: Pedagogii care au mai rămas în școală vor prefera să o facă pe “tamada”, pentru un ban în plus

Fostul deputat, Maria Ciobanu, spune că nu înțelege de ce nu se ia atitudine față de declarațiile unor miniștri despre cadrele didactice, informează OFICIAL. 

„Prieteni, în Parlament sunt câțiva deputați PAS, subliniez, câțiva, pe care am motive serioase să îi respect, dar nu pot nicidecum să îi înțeleg atunci când nu iau atitudine față de afirmațiile aiurite ale unor miniștri. Domnilor, mâine sau poimâine nu veți mai fi în Legislativ și cum vă veți uita în ochii cadrelor didactice după afirmațiile trăsnite ale doamnei Gavriliță și, recente, ale ministrului Finanțelor?!”, se întreabă fostul deputat.

Ea spune că aceștia nu cunosc despre eforturile profesorilor de a răspunde exigențelor timpului cu niște salarii mizere.

„Vreți să știți ce am făcut eu, atunci când eram în Legislativ? Fără falsă modestie, totul ce a depins de mine, pentru a-i sensibiliza pe colegii deputați, pe Executiv.
Cred că pedagogii care au mai rămas în școală vor prefera să o facă pe “tamada”, pentru un ban în plus, așa cum au procedat unii deputați PAS, care azi au luat apă în gură…”, afirmă fostul deputat.

Share