Filip: Într-o declarație aprobată, PDM face apel la calm și cheamă…

Filip: Într-o declarație aprobată, PDM face apel la calm și cheamă…

Am discutat cu liderii echipelor teritoriale ale PDM despre situația politică actuală și despre haosul instalat în țară de PSRM/Șor și PAS””. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM).

„Regretăm aceste războaie politice interminabile între 2 formațiuni politice și liderii lor, care nu vor și nu pot să înțeleagă că alegerile și luptele politice s-au încheiat și care, încercând să se distrugă unul pe celălalt, distrug, de fapt, Republica Moldova”, a declarat politicianul.

Filip a spus că, într-o declarație aprobată azi, PDM face apel la calm și cheamă cele 2 forțe politice: PSRM și PAS, să oprească războaiele politice și, dacă le pasă măcar puțin de țară și oameni, să identifice un numitor comun și să se concentreze pe adevăratele probleme ale cetățenilor și ale țării.

„Pentru PDM prioritate rămâne țara și cetățenii. Oamenii s-au săturat de show-uri și haos, ei vor liniște și dezvoltare în țară, iar pentru aceasta au nevoie de alternativă. Această alternativă este PDM. Avem în echipă oameni profesioniști, cu verticalitate, patrioți și buni gospodari. Suntem un partid care construiește”, a conchis liderul democraților.

Cristina Gurez

Share