Ex-ministră, despre alegerile din 1 noiembrie: „E pentru prima dată când oamenii…”

Ex-ministră, despre alegerile din 1 noiembrie: „E pentru prima dată când oamenii…”

„Duminică vom alege Președintele. Și indiferent de preferințele noastre, e pentru prima dată când oamenii care nu mai pot tolera hoția, bădărănismul, traseismul, trădarea, corupția, îmbuibarea de sine au pentru cine vota”, susține ex-ministra Sănătății în Guvernul Sandu, Ala Nemerenco, informează OFICIAL.

„Vă rog mult să mergeți la vot toți pentru ca să nu mai fim despărțiți de cei dragi. Pentru ca nepoțeii nostri să crească ACASĂ. Pentru că să aibă un viitor aici. Iar pentru aceasta trebuie să ieșim noi dar și să scoatem masiv la vot toată lumea ca să nu lăsam fostul președinte, un om îmbuibat, îngâmfat și înglodat în acte de corupție și trădare, care a prefăcut din Președinție și funcție un balagan ieftin, nici să ajungă în turul II. Eu cred ferm că dragostea față de cei dragi nouă alungați ani și ani de acasă, astăzi străini printre străini, e mai puternică decât orice mașinărie de trucat voturile. “Nu pot fura ei, cât putem vota noi””, spune fosta ministră, pe Facebook.

„Ieșim la vot cu toții, cât mai mulți. Purtăm mască, ținem distanța și votăm corect! Schimbarea va începe chiar pe 1 noiembrie. O așteptăm de 30 ani, o merităm din plin, și se va întâmpla. Fiindcă mai mult așa nu se mai poate”, a conchis Nemerenco.

Mihaela Rotari

 

Share