Echipa PSDE Cimișlia a devenit mai mare

Echipa PSDE Cimișlia a devenit mai mare

Echipa PSDE Cimișlia a devenit mai consolidată și mai puternică. La Organizația Teritorială a aderat echipa PPEM Cimișlia: consilieri raionali, locali, primari, dar și alți membri, informează OFICIAL.

Prezenți la ședința Organizației, președintele PSDE, Ion Sula, și vicepreședintele Eremei Priseajniuc au urat mult succes echipei social-democrate din Cimișlia, exprimând încrederea că alegerile locale din 5 noiembrie va fi înregistrat un scor foarte bun.

„Cea mai mare bogăție a PSDE sunt oamenii – profesioniști, responsabili și cu experiență. Oameni care au înregistrat rezultate frumoase în domeniile în care activează. Suntem siguri că la scrutinul din 5 noiembrie cetățenii vor alege faptele și nu vorbele goale”, a declarat Ion Sula.

În cadrul ședinței, au fost prezentați candidații pentru funcția de primari și consilieri în majoritatea localităților din raion. De asemenea, au fost stabilite acțiunile pentru campania electorală.

La ultimele alegeri locale generale, în raionul Cimișlia, PSDE a obținut 6 mandate de primar, 7 de consilieri raionali, iar președinte al raionului a fost ales social-democratul Mihai Olărescu.

Share