Alexandr Petcov – candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al mun. Bălți

Alexandr Petcov – candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al mun. Bălți

Ex-deputatul Alexandr Petkov este candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Renato Usatîi, președintele formațiunii, a spus că propunerea de nominalizare a lui Petkov a fost făcută ținând cont de faptul că bălțenii vor să vadă în funcția de primar o persoană onestă, cu o reputație nepătată, informează OFICIAL.

„Candidatul Partidului Nostru nu este asociat cu clanuri corupte, nu a fost implicat în cumătrism, a rămas corect și onest când a fost deputat și consilier prezidențial și nu s-a temut niciodată să critice autoritățile”, a declarat el.

Alexandr Petkov a mulțumit echipei Partidului Nostru și bălțenilor pentru încrederea acordată și a declarat că intenționează să continue proiectele începute în 2015 de către echipa lui Renato Usatîi.

„Anume cu Usatîi a devenit posibilă lupta împotriva schemelor, s-au pus bazele luptei împotriva corupției, iar Bălțiul a început să se dezvolte. Locuitorii din Bălți au avut un vis și au început să-l realizeze. Aș dori să continui acest lucru”, a spus Petcov.

Renato Usatîi a fost înaintat în calitate de cap de listă a candidaţilor Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălţi. El a explicat că Bălțiul are nevoie de un primar care să se ocupe exclusiv de oraș și, în tandem cu fracțiunea Partidului Nostru din Consiliul Municipal, să rezolve rapid problemele acumulate. Astfel, însuși Renato Usatîi va putea să dedice timpul necesar pentru a continua lupta împotriva ilegalităților la nivel național.

Share