Dorin Chirtoacă a decis să lase politica

Dorin Chirtoacă a decis să lase politica

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a anunțat colegii din partid că pune punct activității politice. Despre aceasta anunță consilierul municipal Veronica Herța, într-o postare pe o rețea de socializare, transmite OFICIAL.

Ea spune că Dorin Chirtoacă a anunțat decizia ieri.

„Ieri, când ne-a anunțat despre decizia luată, am întrebat doar dacă nu îi pare rău după atâta efort și străduință să dea mânile în jos? Răspunsul a fost scurt:
– Mie nu îmi este rușine să mă uit la mine în oglindă! Am reușit să fac multe chiar și în acele condiții, am rezistat multora….
Oglinda …. ea este cea cu care suntem unul la unul și în care fie ai, fie nu puterea să te uiți singur la tine”, spune Veronica Herța.

Veronica Herța spune că este sigură că unii vor bate din palme pe furiș, alții a câta oară vor arunca cu noroi,  „dar cu siguranță că mult mai mulți vor avea păreri de rău și regrete”.
De asemenea, ea spune că a fost și va rămâne în echipa lui Dorin Chirtoacă.

„…chiar dacă am avut propuneri de a trăda, de a pleca, de a lovi în spate.. am ales să rămân alături. Rămân alături chiar dacă trădarea deja a devenit o normă şi o „mândrie” în Republica Moldova. Rămân alături pentru că prietenia și bunul simț nu înseamnă funcții sau alte foloase, rămân alături pentru că știu sigur că nu există un alt politician de talia lui care să iubească la fel de mult acest pamânt și  oamenii la fel ca dânsul”, mai spune Veronica Herța.

Cristina Parfeni

Share