Dodon vorbește despre următoarele alegeri prezidențiale, dar și despre implicarea în activitatea Guvernului!

Dodon vorbește despre următoarele alegeri prezidențiale, dar și despre implicarea în activitatea Guvernului!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa la următoarele alegeri prezidențiale. Totodată, șeful statului a declarat că, se va implica, și în continuare, în activitatea – atât pe intern, cât și politica externă a țării, informează OFICIAL.

În cadrul unei platforme de comunicare, lansată recent, Dodon a spus: „Multă lume mă întreabă dacă voi candida la un nou mandat de președinte: dar voi vreți? vă trebuie? Acum e prematur să vorbim, timpul va arăta. Alegerea președintelui este preconizată pentru toamna anului 2020, conform legislației trebuie să aibă loc în perioada 23 octombrie – 23 noiembrie. Decizia încă nu am luat-o. O voi lua mai aproape de acel termen”, a spus Dodon.

Ceea ce ține de implicarea șefului statului în activitatea Guvernului, Dodon a vorbit: „Vă promit că voi fi foarte activ. Nu admit să fie președintele doar de formă. Mă voi implica și în continuare în rezolvarea problemelor oamenilor. Chiar dacă cuiva lucrul acesta nu-i place, vreau să vă dezamăgesc că voi fi, în continuare, activ – atât pe intern, cât și în politica externă”, a conchis Dodon.

Doina Secrieru

Share