Dodon schimbă regulile de joc! Iată ce se va întâmpla în fiecare zi la Președinție!

Dodon schimbă regulile de joc! Iată ce se va întâmpla în fiecare zi la Președinție!

În fiecare zi la Președinție vor avea loc ședințe de lucru cu consilierii, iar în fiecare săptămână – cu Aparatul Președintelui. Despre aceasta a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban.

„Reguli noi în aparatul președintelui. Am aflat prin surprindere că în cadrul președinției, în 4 ani, practic nu au fost organizate ședințe de lucru de planificare de dimineață, nici cu aparatul, nici cu consilierii.

Vă informăm că șeful statului, astăzi a desfășurat prima ședință de lucru cu toți consilierii nou-numiți la ora 8.30, unde au fost prezentate prioritățile pentru săptămîna curentă. Așa se va întîmpla zilnic, de azi înainte. Avem o agendă plină pentru această săptămînă, vă invităm să o urmăriți.

De asemenea, s-a desfășurat prima ședință cu întreg aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane. Angajaților aparatului li s-a comunicat faptul că astfel de întîlniri vor avea loc săptămînal. În același context, șeful statului a menționat că cea mai importantă solicitare pe care o are față de colaboratori este profesionalismul. Dl Igor Dodon a solicitat implicare maximă de la fiecare angajat. Totodată, șeful statului a dat asigurări că în viitorul apropiat clădirea președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe, fără a pune cheltuielile respective pe seama bugetului de stat”, a scris el pe o rețea de socializare.

Doina Secrieru

Share