Dodon s-a văzut cu familia taximetristului care și-a pierdut viața în centrul Capitalei. Ce au discutat

Dodon s-a văzut cu familia taximetristului care și-a pierdut viața în centrul Capitalei. Ce au discutat

„Astăzi, la Președinție, am invitat familia taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în noaptea de sîmbătă spre duminică în tragicul accident din centrul capitalei”, anunță șeful statului Igor Dodon, pe Facebook.

„Alexandru Usatîi a lăsat în urmă soția și doi feciori, de 9 și 18 ani, care nu au o casă proprie, ci locuiesc la bunei într-un apartament cu o odaie din comuna Stăuceni. Familia trebuie să returneze mai multe credite, inclusiv cel accesat pentru procurarea taxi-ului, care le asigura o sursă de venit. Am oferit familiei Usatîi un suport financiar pentru achitarea datoriilor și am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe în localitatea de baștină, comuna Stăuceni”, mai scrie Dodon.

În același timp, el a adăugat: „Totodată, am dat asigurări că voi face tot posibilul ca vinovatul de această tragedie să fie atras la răspundere. Am menționat necesitatea înăspririi dure a sancțiunilor pentru şoferii care încalcă viteza şi regulile de circulație rutieră, care generează accidente grave, inclusiv soldate cu deces”.

Rechizite bancare:

Beneficiar: Rovena Usatii
Cod fiscal: 0992010025134
IBAN MDL: MD81ML0000002259A5897821
Codul Băncii: MOLDMD2X358
BC „Moldindconbank” S.A.; Sucursala „Ceucari”

Doina Secrieru

Share