Dodon: Pentru concurenți noi suntem un pericol, pentru cetățenii Republici Moldova – o speranță

Dodon: Pentru concurenți noi suntem un pericol, pentru cetățenii Republici Moldova – o speranță

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, astăzi, a făcut totalurile campaniei electorale pentru scrutinul din 11 iulie, informează OFICIAL.

Comunistul, dar și candidatul Blocului la următoarele alegeri, Vladimir Voronin a spus: „Chiar dacă acest Parlament, care a plecat, a fost cel mai neprofesionist, totuși a fost ales de popor și merita să fie petrecut cu onoare”.

Referindu-se la campanie, Voronin a declarat: „Au fost și lucruri neașteptate: prima surpriză este că noi, împreună cu Igor Dodon, am creat blocul. Noi am desfășurat o campanie electorală clasică, din toate punctele de vedere. Campania a fost bazată pe comunicarea cu alegătorii”.

Liderul socialiștilor, candidatul Blocului la funcția de deputat, Igor Dodon a spus că a fost o conlucrare eficientă între echipele socialiștilor și comuniștilor.

„În urma unei analize putem să constatăm că doar aceste două partide au rămas independente și nu sunt dirijate din afara țării. Toți, în această campanie, au luptat cu Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Pentru ei noi suntem un pericol, pentru cetățenii Republicii Moldova – suntem o speranță”, a comunicat Dodon.

La fel, Dodon a spus că în Parlament ar putea sa fie doar două forțe politice: „Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și cei de dreapta, ca să nu le facem publicitate”.

Mulți se întreabă ce va face Blocul după 11 iulie – a spus Dodon. „Noi vom păstra această colaborare și după alegeri. Mai mult decât atât, noi suntem gata pentru formarea unui guvern. Cel mai important, guvernul trebuie format cel târziu până la începutul lunii august”, a conchis socialistul.

Mihaela Conovali

Share