Dodon: Noi trebuie să facem tot posibilul să comemorăm această zi

Dodon: Noi trebuie să facem tot posibilul să comemorăm această zi

Președintele R.Moldova, Igor Dodon, împreună cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și împreună cu deputați din Parlament, cetățeni au mers, astăzi, și au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” cu ocazia celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de ocupația fascistă, transmite OFICIAL.

După depunerile de flori, Președintele țării a menționat că, astăzi, conducerea țării trebuie să facă tot ce e posibil pentru a comemora această zi.

„Pe 20 august a început operațiunea Iași – Chișinău, care s-a finalizat astăzi. Cu 75 de ani în urmă s-a finalizat cu eliberarea Chișinăului, care se afla sub ocupație fascistă. Zeci de mii de moldoveni au participat la Marele Război de apărare a patriei, noi trebuie să facem tot posibilul să comemorăm această zi”, a spus Igor Dodon.

Tot astăzi, Președintele țării, împreună cu ministrul Apărării Federației Ruse, Serghei Șoigu, vor merge la Capul de Pod Șerpeni pentru a depune flori.

Tot astăzi, începând cu ora 19:00, sub egida Președintelui țării, se va desfășura un Concert organizat în legătură cu marcarea celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism.

Mihaela Rotari

Share