Dodon, la discuții cu deputații Adunării Populare a Găgăuziei

Dodon, la discuții cu deputații Adunării Populare a Găgăuziei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu deputații Adunării Populare a Găgăuziei, care au venit la Chișinău, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că au făcut un schimb de opinii cu privire la starea de lucruri actuală din regiune și din Republica Moldova, în general.

„În special, am menționat faptul că în țară au avut loc transformări importante care oferă posibilități vaste pentru dezvoltarea economiei și a sferei sociale. De asemenea, am examinat chestiuni privind interacțiunea deputaților APG și ai Parlamentului Republicii Moldova. În context, am vorbit despre perspectivele adoptării unui pachet de proiecte de lege îndreptate spre armonizarea legislației Autonomiei Găgăuze cu legislația națională. Totodată, am discutat și despre programul de acțiuni care se vor desfășura la 23 decembrie la Comrat, sub egida Președintelui, cu ocazia aniversării a 25-a a adoptării Legii privind statutul juridic special al Găgăuziei (Gagauz-Yeri)”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Share