Dodon: Am votat împotriva celor care au fost la guvernare în ultimii 7 ani

Dodon: Am votat împotriva celor care au fost la guvernare în ultimii 7 ani

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și candidatul cotat cu cele mai mari șanse de a ocupa funcția de președinte al țării, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul de vot însoțit de soție și feciorul cel mic, Nicolae, potrivit unui comunicat de presă.

 Igor Dodon a declarat la ieșirea din secția de votare că a votat pentru un nou început.

„Eu cred că azi este o zi importantă pentru Moldova, va fi un nou început. Am votat împotriva celor care au fost la guvernare în ultimii 7 ani, împotriva oligarhiei, celor care au distrus sistemul bancar, țara și și-au bătut joc de oameni. Am venit cu soția în speranța unei vieți mai bune. Am votat pentru o Moldovă prosperă, unde copiii să aibă un viitor frumos, unde pensionarii sa simtă că țara are nevoie de ei”, a declarat Igor Dodon.

Totodată,  Dodon a îndemnat populația Republicii Moldova să dea dovadă de spirit civic, să se mobilezeze și să iasă la vot.

„Astăzi ar putea să fie primul și ultimul tur. Îndemn pe toți să iasă la vot”, a conchis Igor Dodon.

Candidatul la funcția de președinte al țării, a menționat că viitorul președinte al statului va fi un președinte al tuturor cetățenilor, indiferent de viziunile lor politice.

14886333_10210822130019593_1388139769_n

Maria Roșca
Share