Dodon a făcut precizări privind implicarea în alegeri

Dodon a făcut precizări privind implicarea în alegeri

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, încă nu a luat o decizie dacă va candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

După cum informează Oficial, în cadrul unor declarații de presă, Igor Dodon a menționat că, decizia o va lua săptămâna viitoare.

„Ați observat că încearcă să mă provoace diferiți actori politici pentru a intra în lupta electorală. Președintele RM, Instituția Prezidențială nu este parte a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Dacă voi candida sau nu, decizia va fi anunțată săptămâna viitoare. Cred că instituția prezidențială nu trebuie să fie implicată în lupta electorală, pentru a se da provocărilor din partea unor actori care deja luptă pentru mandatul de deputat”, a precizat el.

Fiind întrebat despre panourile din Chișinău, Igor Dodon a menționat că este o campanie de promovare a instituției prezidențiale și a poziției Președintelui.

„Nu are nimic cu campania electorală, deoarece nu ați văzut pe aceste panouri nici un mesaj electoral. Banii pentru panouri sunt din campania „Iubesc Moldova””, a punctat Dodon.

Andriana Cheptine

Share