Din cauza timpului ploios renunță la colectarea semnăturilor pentru a fi candidat independent la anticipate!

Din cauza timpului ploios renunță la colectarea semnăturilor pentru a fi candidat independent la anticipate!

Activistul civic Oleg Brega, din cauza timpului ploios, a renunțat la colectarea semnăturilor pentru înregistrarea în calitate de candidat independent la funcția de deputat, după ce adunase câteva sute, și a decis să se alăture Partidului Verde Ecologist (PVE) la parlamentarele din 11 iulie curent.

Brega a declarat că președintele PVE, Vitalie Marinuța i-a propus să candideze pe listele lor și chiar să fie în frunte, ca să deschidă lista pentru alți activiști civici.

„Am zis să accept și să urc în vehiculul Partidului Verde, care nu are nevoie de semnături, să particip în alegeri sub simbolul Partidului Verde, mai ales că este singurul partid care, ca și mine, apără drepturile omului, se îngrijorează de mediu, de sănătatea oamenilor, de funcționarea legilor, a statului, a instituțiilor. Până la urmă ne potrivim și vom merge împreună”, a declarat Brega, într-un video publicat pe blogul său.

Totodată, el a menționat că a încetat să mai colecteze semnături și deja încearcă să găsească oameni care să vrea să meargă cu partidul sus-menționat la parlamentare.

„Nu ne grăbim să depunem actele. Vom fi la coada buletinului, dar oamenii care caută alternative, care-și doresc un curent politic progresist, modern, în rând cu civilizația europeană, sper că se vor gândi să voteze Partidul Verde”, a precizat Oleg Brega.

 

sursa: tribuna.md

Share