Detalii EXCLUSIVE din agenda lui Klaus Iohannis la Chișinău

Detalii EXCLUSIVE din agenda lui Klaus Iohannis la Chișinău

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, vine la Chișinău la 28 noiembrie curent, în contextul alegerilor parlamentare ce vor avea loc la 30 noiembrie curent. Surse care au solicitat anonimatul au comunicat detalii exclusive pentru Oficial.md, referitor la agenda politicianului în Republica Moldova.

Klaus Iohannis va fi întâmpinat pe Aeroportul Chișinău de către liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, cei doi fiind parteneri în cadrul Partidului Popular European (PPE).

După aceasta, politicienii se vor deplasa la sediul PLDM, unde vor avea o discuție oficială. Iohannis va avea și o întrevedere cu Președintele RM, Nicolae Timofti, una neoficială, deoarece deşi a fost validat de Curtea Constituţională a României, mandatul de preşedinte al lui Iohannis nu a început încă.

Totodată, Klaus Iohannis va face declarații de presă alături de Vlad Filat. Președintele ales al României va avea două intervenții de presă – la postul național Moldova 1 și la În Profunzime.

Klaus Iohannis va fi însoţit în această vizită de preşedintele PNL, Vasile Blaga şi de prim-vicepreşedinte PNL, Mihai-Răzvan Ungureanu.

Mihaela Rotari

Share