Detalii despre constituirea Platformei Social – Democrate

Grupul de deputaţi care s-au retras din fracţiunea PCRM şi au iniţiat crearea Platformei Social – Democrate din Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul unei întrevederi de lucru cu reprezentanţi ai Partidului Democrat, în frunte cu prim-vicepreşedintele formaţiunii Vlad Plahotniuc, au discutat scopurile şi perspectivele politice ale PSDM.

Potrivit unui comunicat de presă, ambele părţi au menţionat că Platforma parlamentară social – democrată prinde deja contur, pentru că există mai multe idei şi viziuni comune. PSDM are perspective politice de lungă durată, fiind în esenţă o platformă largă.

Grupul deputaţilor care s-au retras din fracţiunea PCRM și-au exprimat disponibilitatea de a soluţiona criza politică profundă pe care o trăiește Moldova prin formarea unui Guvern al Republicii Moldova lucrativ și competent, un Guvern care nu va fi ostaticul unor interese înguste ale liderilor de partid, un Guvern al întregii Moldove, un Guvern care va soluţiona problemele cetăţenilor.

Reamintim că prima întrevedere de lucru dintre deputaţii din PSDM și reprezentanţi ai PD a avut loc pe 21 decembrie a.c.
Doina Secrieru

Share