Deputații reiau ședințele plenare! Ordinea de zi pentru perioada 8-16 februarie 2018, aprobată

Deputații reiau ședințele plenare! Ordinea de zi pentru perioada 8-16 februarie 2018, aprobată

Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de primăvară 2018 va avea loc joi, 8 februarie. Decizia a fost luată de Biroul permanent al Parlamentului, care s-a convocat, astăzi, în prima ședință din acest an, informează Oficial.

Biroul permanent a aprobat și ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 8-16 februarie 2018.

„În prima ședință, deputații urmează să aprobe structura și efectivul-limită a Autorității Naționale de Integritate și să numească un nou judecător al Curții Supreme de Justiție. Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege cu privire la organizațiile de creditare nebancară, ratificarea Acordului dintre Republica Moldova și Guvernul Republicii Azerbaidjan privind cooperarea în domeniul militar, modificări și completări la Legea privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura, Legea cadastrului bunurilor imobile, Legea comunicațiilor electronice, precum și demisia deputatului Iurie Leancă”, se spune într-un comunicat de presă.

Totodată, vor fi reexaminate Legea cu privire la Depozitarul central unic al valorilor imobiliare, Legea pentru modificarea și completarea Codului muncii și Legea nr. 248 pentru modificarea și completarea unor acte legislative.

Doina Secrieru

Share