Deputat: Vreau să le răspund tuturor care mă întreabă ce am găsit în echipa Platforma DA

Deputat: Vreau să le răspund tuturor care mă întreabă ce am găsit în echipa Platforma DA

„Vreau să le răspund azi și acum tuturor celora care mă întreabă insistent ce am găsit în echipa Platforma DA și de ce mă regăsesc în ea. Prieteni, Platforma Da este cu adevărat echipă”, susține deputata Platformei, Maria Ciobanu.

„Am demonstrat-o pe parcursul activității parlamentare. Șeful fracțiunii, domnul Slusari, a reușit cu „brio” să ne mobilizeze, să scoată din fiecare membru ceea ce are mai bun, mai de preț. Inițiativele noastre legislative, amendamentele la multe proiecte de legi și hotărâri au fost inspirate din nevoile cetățenilor, nu pentru a legifera scheme mafiote de spălare a banilor ca în cazul altor grupuri parlamentare. Noi am avut întotdeauna o poziție tranșantă, obiectivă pe marginea tuturor subiectelor discutate la Biroul permanent al Parlamentului, la ședințele Comisiilor parlamentare, la audierile publice organizate…”, notează Ciobanu, pe facebook.

La fel, parlamentară spune că fracțiunea parlamentară Platforma DA a reacționat de fiecare dată prompt la problemele agricultorilor, la nevoile angajaților de la CFM etc., a inițiat anchete parlamentare pe subiecte de interes național.

„Da, suntem diferiți, dar un tot întreg atunci când este vorba de problemele cetățeanului, de interesul statului Republica Moldova. Fără falsă modestie, fracțiunea parlamentară Platforma DA a reușit în doar doi ani și câteva luni ceea ce nu au reușit alte fracțiuni parlamentare în câteva legislaturi.
Sper că am fost suficient de explicită și nu numai că veți înceta să mă mai întrebați de ce optez pentru echipa Platforma DA, dar vă veți aminti la urna de vot că există, pe bune, o echipă care vă poate reprezenta onorabil în Parlament”, a conchis deputata.

Mihaela Rotari

Share