Deputat: Săptămâna care urmează este crucială pentru a determina situația politică din țară

Deputatul din cadrul fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, Radu Marian, în cadrul unei conferințe de presă, s-a referit la evenimentele politice de săptămâna viitoare, săptămână în care – potrivit șefului statului – expiră termenul până când partidele din Parlament ar fi trebuit să aleagă un președinte de Legislativ și învestească un Guvern, informează OFICIAL.

„Săptămâna viitoare va fi, într-adevăr, o săptămână-cheie. Vom afla dacă se poate de ajuns la un consens. Noi, cu siguranță, încă ne mai păstrăm speranța că Partidul Socialiștilor va accepta să voteze acest pachet anti-oligarhic. Deci, săptămâna viitoare, presați de timp, există o șansă să ajungem până la urmă la un consens, pentru a vota aceste legi. Dar o să aflăm săptămâna viitoare, este foarte incert. Oricum, scenariul cel mai probabil sunt alegerile anticipate”, a comunicat Marian.

La întrebarea dacă va fi o invitație repetată pentru socialiști, deputatul Blocului ACUM a răspuns „posibil”.

„O să discutăm împreună cu echipa, cu colegii din Blocul ACUM, să vedem care este planul nostru exact pentru săptămâna viitoare. Din nou, este cert că săptămâna care urmează este crucială pentru a determina situația politică din țară”, a mai adăugat Marian.

Mihaela Conovali

Share