Deputat: „Reacția lui Igor Dodon la evenimentele recente este un exemplu tipic al…”

Deputat: „Reacția lui Igor Dodon la evenimentele recente este un exemplu tipic al…”

„Reacția lui Igor Dodon la evenimentele recente este un exemplu tipic al felului lui de a privi la lucruri. Atunci când ceva nu se întâmplă așa cum proiecta el să se întâmple, își pierde controlul și începe să amenințe și să debiteze absurdități. Nu sunt psiholog, nici măcar amator, dar mecanismul e evident”. Declarația aparține deputatului Platformei DA, Chiril Moțpan.

„Dodon vrea să dea senzația că nimic nu se mișcă în țară fără știrea lui. Și atunci când lucrurile se mișcă altfel decât își dorea el, Dodon face spume. Și ajunge la absurdități de genul nerecunoașterii hotărârii Curții Constituționale, amenințări la adresa judecătorilor, acuzații la adresa președintelui în exercițiu. Mai mult, Dodon se vrea „salvatorul națiunii” – de aici și încercarea lui penibilă de a aduce vaccinuri anti-covid-19 pe filierele fidele lui, atunci când vaccinul este deja adus în țară pe alte filiere, ca după aceea să se laude că el a fost cel ce a adus toate vaccinurile în timp ce alții nu au făcut nimic – strategia lui tipică de asumare a meritelor”, adaugă parlamentarul.

„Sper din tot sufletul ca asta să însemne distrugerea carierei lui politice. O persoană care face declarații stil Dodon sau Șor nu merită nicio funcție în stat”, a conchis Moțpan.

Mihaela Rotari

Share