Deputat PL: „Ne vom implica în cursa pentru prezidențiale cu cel mai bun, competent și profesionist candidat”

Deputat PL: „Ne vom implica în cursa pentru prezidențiale cu cel mai bun, competent și profesionist candidat”

„PL niciodată nu a căutat căi ușoare, de aceea și de această dată ne vom implica în cursa pentru prezidențiale cu cel mai bun, competent și profesionist candidat. Urmează să decidem cine va fi acesta, dar cert este că el va avea toate şansele să se bucure de încrederea tuturor celor care-și doresc ca R. Moldova să devină un stat bazat pe valori europene”, o declarație în acest sens a făcut într-un interviu pentru www.moldova.org, deputatul PL, Iurie Dîrda.

Întrebat dacă un candidat unionist la postul Președinte are șanse de a cîștiga alegerile, liberalul a spus că, „cu siguranță are șanse de a ajunge în turul II”.

„Numărul celor care cred în viitorul comun al R. Moldova cu România este în continuă creștere, iar Partidul Liberal formațiunea care luptă pentru acest deziderat constant!”, a precizat liberalul.

În același interviu, Iurie Dîrda mai spune că, fracțiunea PL, colegii din Guvern, toți vor continua să muncească și mai mult decît pînă acum.

„Ne dorim ca schimbările pentru care am luptat dintotdeauna în sfîrșit să fie sesizate de cetățeni. Eu sunt absolut convins că surprize vor avea cei care încearcă să ducă țara în haos. Căci nu le va reuși! Mai mult ca atât, odată cu deblocarea asistenței externe, R. Moldova se va dezvolta mult mai intens. Aceasta de fapt și va fi surpriza noastră plăcută pentru cetăţeni şi neplăcută pentru adepţii haosului şi instabilităţii politice!”, a specificat politicianul.

 

Maria Roşca

Share